Taiko bemutatók

7
A TAIKO Hungary Dobcsoport 15-30 perces (igény szerint akár hosszabb) japándob-bemutatót vállal rendezvényeken. Eredeti, gyönyörű hangzású japán dobokon és egyéb hangszereken elsősorban tradícionális japán darabok bemutatása szerepel a programunkban – örömmel színesítjük az Önök rendezvényét is!

A TAIKO Hungary dobosai az Egyesület 2012-es megalakulása óta már több mint 100 helyszínen teljesítették küldetésüket ami „a japándobolás megismertetése, művelése és terjesztése”. A legkülönbözőbb rendezvényeken mutattuk be a közönségnek 15-40 perces, vagy egész estés előadás keretében a japán kultúrának ezt az igazán különleges szegmensét, így többek között felléptünk:

  • harcművészeti versenyeken és egyéb rendezvények megnyitóin
  • céges rendezvényeken, családi napokon
  • kulturális programokon
  • szabadtéri fesztiválokon
  • futóversenyeken

Referenciáink között olyan programok szerepelnek, mint a Hadtörténeti Múzeumban tartott Japán Nap, a Sakura Ünnep a Füvészkertben, a Pozsonyi Piknik Lipótvárosban, a Sushi Sei budai éttermének megnyitója, a Karate EB megnyitója a Jégpalotában, a Karate Magyar Bajnokság nyitó ünnepsége Monoron, a MondoCon rendezvény, a Sziget Fesztivál, a 2020-as nyári olimpikonok eskütétele, japán-magyar orvosi szótár könyvbemutatója.

 

Ízelítő a bemutatóinkból:

 

 


Igény esetén bemutatóink után (esetleg a két részből álló bemutató közötti szünetben) lehetőséget biztosítunk a közönség érdeklődő tagjainak is a dobok kipróbálására egy rövid, 10-15 perces oktatás keretében. Akár felnőttek, akár gyerekek, mindenki szívesen kézbe veszi a dobverőket, és megszólaltatja ezeket a gyönyörű dobokat. Egyszerűbb ritmusok is megtanulhatóak ilyen rövid idő alatt is, a résztvevők nagy élvezetére. Tartottunk már Mini-workshopot az Allee bevásárlóközpontban, Budakalászon a Japán Nap rendezvényen, a Városligetben a Gyermeknapon, a Margitszigeten,…

Ízelítőül nézze meg videónkat!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket e-mail-ben: info@taiko-hungary.hu vagy telefonon: +36-30-703-6136, vagy küldjön üzenetet!