Csapatépítés

7
A tradicionális japán taiko dobolás a ritmus, a dinamikus mozgás és a koncentrált figyelem erőteljes ötvözete. A taiko fontos alaptétele a csapatszellem, amelyben a hangsúly nem elsősorban a zenészek egyéni képességein, hanem az összjátékon és a mozgás egységességén van.

A Taiko Hungary Japándob Egyesület ezt továbbgondolva különösen hatékony csapatépítő foglalkozást kínál az érdeklődő cégek, csoportok számára, amit egyhamar biztosan nem fognak elfelejteni! A sikerhez a csapat részéről elkötelezettségre, kölcsönös figyelemre, egymás támogatására, bizalomra és lelkesedésre van szükség: ugyanazokra az elvekre, amelyek egy sikeres csapat mozgatórugói az üzleti életben. Igazán különleges csapatépítő foglalkozás, amely teljes egészében az együttműködésen alapul, miközben bárki számára hozzáférhető, kortól, nemtől, fizikai képességtől vagy zenei érzéktől függetlenül.

A japándobolás tökéletes módja a felgyülemlett energia levezetésének és közben maximális szórakozást biztosít és felejthetetlen élményt ad a résztvevőknek. A foglalkozás a résztvevő csapat lenyűgöző japándob előadásával zárul.

Műhelyfoglalkozásaink kifejezetten úgy lettek összeállítva, hogy mindenki számára megtapasztalhatóvá tegyék a japán-dobolás energizáló élményét, miközben erősítik a csapatmunkát és együttműködést a darabok ritmikájának kollektív betanulásán és előadásán keresztül.

Testreszabható foglalkozásaink során kollégái:

  • megtapasztalják a Taiko lenyűgöző hangját és erejét
  • kapnak egy egész testet átmozgató edzést
  • javítják fizikai koordinációjukat
  • fejlesztik hallási és koncentrációs készségüket
  • erősítik csapatszellemüket
  • tanulhatnak a japán kultúra egyik izgalmas szeletéről
  • felejthetetlen élményben lesz részük!
Kétféle programot kínálunk céges ügyfeleinek saját jól felszerelt dobtermünkben, vagy igény esetén külső helyszínen is.

 

Elnevezés Leírás Csapatlétszám
workshop Egyszeri, 1,5 – 4 órás foglalkozás. Ez a workshop hasznos és szórakoztató módja a szervezeten belüli csapatszellem erősítésének. Az intenzív dobolás energiával tölti fel, motiválja, összekovácsolja és inspirálja az egész csapatot. 10-30 fő
tanfolyam 4-8 hetes foglalkozás, heti egyszer 2 órában. Alkalmas arra, hogy a résztvevők a japándobolás alapjainak elsajátítása után megtanuljanak egy látványos, egyedi, testre szabott darabot. A végeredmény egy olyan különleges előadás, amely ideális egy céges rendezvényen történő bemutatáshoz. 10-30 fő

 

Minden programunkra jellemző:
• egyszerű, lépésről lépésre érthető utasításokkal oktatott Taiko-technika
• a csapat dobolási gyakorlatai szórakoztatóak és egységet alakítanak ki a résztvevők között
• a csapat egy lendületes japán dob részletet/darabot fog előadni a tanfolyam végén

Ők már jártak nálunk: Bosch, Glencore, STAR Hungary, Generali, NXP, Sanofi

Egyszeri, 1,5 – 2 órás foglalkozás bármely rendezvény keretében, 10-25 fő részére.

Kiváló program születésnapi rendezvényekhez (felnőtteknek és kamaszkorú gyerekeknek egyaránt)!
Dobszóval köszöntjük fel az ünnepeltet, és a dobteremben kellemes hangulatban elfogyasztható akár a születésnapi torta is (amennyiben magukkal hoznak minden hozzávalót).
Az intenzív dobolás energiával tölti fel, nagyon jó hangulatot teremt, és aktív, élvezetes, és nem szokványos módja a csoportos ünneplésnek.